Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Anouk haalt uit naar ‘boutprogramma’ RTL Boulevard

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zangeres en TVOH-coach Anouk zit nog altijd vast in Marrakesh. Om toch in contact te blijven met haar fans, besloot ze een insta-live-sessie te houden. Gezellig! Alhoewel: Anouk was not amused met de manier waarop RTL Boulevard het interpreteerde...

Anouk ging een uur live op insta en deed verschillende onthullingen over bijvoorbeeld Lil' Kleine en haar gezinsleven. Op dat laatste sloeg RTL Boulevard aan. "Anouk openhartiger dan ooit over haar gezin", kopte het showbizzprogramma - tot ongenoegen van Anouk zelf!

'Boutprogramma'

"Echt RTL Boulevard… is dit de kop die je gebruikt nadat ik een uur live op Insta heb gekletst over zoveel verschillende dingen?", zo schrijft ze op insta. Het programma tikte onder meer dat Anouk zich liet steriliseren omdat ze het na zes kinderen 'wel mooi geweest' vond. Ook haar vriend Dominique kwam nog even voorbij. "Hij is daar veel te jong voor", zei Anouk toen ze uitlegde waarom zij zich liet steriliseren - allemaal dingen die ze zelf zei in de live-sessie. Toch is ze absoluut niet blij met de Boulevard-berichtgeving. "Wow. Je zou maar moeten werken voor zo’n boutprogramma. Hahahaha."

Vast in Marrakesh

Zoals gezegd zit de zangeres nog altijd vast in een hotel in Marrakesh. Eerder mocht ze na hulp van Leontine Borsato al haar spookresort verlaten voor een hotel. Vanwege het coronavirus is terugvliegen naar Nederland nogal moeilijk. En Anouk gaf ook aan dat een privéjet voor haar geen optie is. Hier komt nog bij dat ze lijdt aan astma. Anouk is bang om het virus op te lopen wanneer ze bijvoorbeeld met anderen in een vliegtuig stapt. Ondertussen deelt Anouk verschillende (nieuwe) nummers op insta, kijk maar:

Lees verder