Charlotte Nijs uit WIDM Wie is de Mol? 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Charlotte Nijs uit WIDM Wie is de Mol? 2021

Angstige momenten voor Charlotte Nijs in Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Vanavond is het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Wie is de Mol?. En afgaande op de eerste beelden, kunnen mensen met hoogtevrees maar beter even wegzappen.

Zweefvliegtuig

Een nieuwe zaterdag, een nieuw avontuur in Wie is de Mol?. Vanavond zoeken de overgebleven kandidaten het hogerop. De deelnemers worden namelijk in een zweefvliegtuigje gestopt. Maar de kandidaten ontdekken al snel dat dit een stuk spannender is dan een potje lasergamen. “Ik dacht: ‘Wauw, dit is echt heel tof.' Totdat die losging!”, blikt Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija terug.

Tom Cruise

In de eerste beelden die onlangs op Instagram verschenen is ook te zien dat Charlotte Nijs niet bepaald in de wieg is gelegd voor een carrière als straaljagerpiloot. Dat kunnen we tenslotte beter aan Tom Cruise overlaten. Milde spoiler: de deelnemers van WIDM hebben de hachelijke vlucht gelukkig allemaal overleefd. Maar of dat ook geldt voor de onvermijdelijke eliminatie…?

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Je ziet de nieuwste aflevering van Wie is de Mol? vanavond om 20.30 uur op NPO 1. Tot die tijd kun je alvast in de stemming komen met ons overzicht van de beste (en slechtste) Mollen uit 20 jaar Wie is de Mol?.

Lees verder