Angelina Jolie wil weg bij wijngaard van ex Brad Pitt

Door Redactie
Angelina Jolie en Brad Pitt

Angelina Jolie en Brad Pitt willen nogmaals scheiden ... als zakenpartners. De actrice wil haar aandelen verkopen van de wijngaard die ze samen met haar ex runde.

Entertainmentwebsite E! laat weten dat Angelina in de rechtbank vertelde dat ze er onderling niet uitkwamen. Daarom hebben ze de hulp van de rechter nodig. Hun scheiding in 2016 zou volgens haar advocaten “hun vermogen om samen te werken als zakenpartners hebben aangetast”.

Restrictie uit scheiding

Angelina probeerde zo’n twee jaar om haar aandeel van Chateau Miraval, de wijngaard, aan de Hollywood hunk te verkopen. Helaas voor de actrice werden ze het niet eens over de prijs. Inmiddels vond de Maleficent-ster een andere partij die haar deel wil kopen, maar daarvoor moet de rechter wel een restrictie opheffen die uit hun scheiding voortkwam. Door de restrictie kon ze haar aandelen niet verkopen.

Win het weekend van je dromen!

#Brangelina

Chateau Miraval heeft veel betekenis voor #Brangelina. Daar stapten de twee in 2014 in het huwelijksbootje, nadat Brad Pitt zijn vele Hollywood-liefjes achter zich liet. We weten allemaal hoe het huwelijk afliep: een heftige scheiding waar flink werd gevochten om de voogdij van hun vier kinderen. De rechter besliste uiteindelijk dat ze die moesten delen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.