Angela Groothuizen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela Groothuizen

Angela Groothuizen kan wel lachen om Voice Senior-blunder

|
|

Laatste update:

Angela Groothuizen heeft voor heel wat stress gezorgd bij de persdienst van RTL. Eigenlijk was het namelijk de bedoeling dat de nieuwe coach van The Voice Senior pas woensdag zou worden onthuld, maar door een foutje van Angela werd dat dinsdag al. De presentatrice legt uit hoe dit komt.

Angela Groothuizen is met haar 60 jaar natuurlijk niet meer de jongste en hoewel je dat aan haar uiterlijk amper terugziet, zijn die moderne technologieën toch niet helemaal aan haar besteed. Na een drukke dag vol opnames, dingen inspreken en verhuizen herinnerde ze zich plots dat ze die mysterieuze foto van The Voice Senior nog moest posten. "Op die telefoon, naar die mail en toen zag ik inderdaad die foto. Die kreeg ik alleen niet zo makkelijk naar dat Instagram", legt ze uit aan de camera's van RTL Boulevard. "Het bleken twee mailtjes en die eerste heb ik niets eens gezien."

Drugsverslaafde

Dom, dom, dom, natuurlijk, maar gelukkig kunnen Gerard Joling - die dus op die mysterieuze foto stond en Angela nog gewoon door één deur in tegenstelling tot Anouk en Lil' Kleine. "Ik hoor dat Gerard mij net heeft uitgemaakt voor een drugsverslaafde of wat het dan ook was. Nou, het heeft er wel voor gezorgd dat iedereen erover schrijft. Ik heb alles verpest en wij hebben lekker veel publiciteit", zegt ze met een uitgestoken tong. Daar heeft Angela zeker een punt! Beluister hieronder het hele interview met de presentatrice.

The Voice Senior is vanaf 28 augustus te zien bij RTL 4.

Lees verder