Angela de Jong in Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong in Jinek op RTL 4

Angela de Jong wil non-stop camera op familie Meiland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Als het aan AD-televisiecolumniste Angela de Jong ligt, verandert het Franse kasteel van Chateau Meiland-sterren Maxime, Martien en Erica Meiland in een soort Big Brother-huis met in elke hoek een camera!

Dat zegt ze gekscherend in haar nieuwe column. En hoewel ze verder eigenlijk (bijna) altijd flinke rechtse hoeken uitdeelt, aan bijvoorbeeld de 'snuivende BzV-boer' en 'sneue Henny Huisman', heeft ze nu enkel lieve woorden. In dit geval voor tv-hit Chateau Meiland van SBS6.

Chateau Meiland-liefde

Angela heeft net als héél veel Nederlanders gisteren heerlijk zitten genieten van de eerste aflevering van Chateau Meiland seizoen 3. "Het was duidelijk, de opnames stamden nog uit het pre-coronatijdperk, toen we nog gewoon op vakantie konden", beschrijft Angela, die zag hoe de Meilandjes een hysterische vakantie op Tenerife beleefden. "Al vermoed ik dat als er één familie zijn hand niet omdraait voor thuisquarantaine, het de Meilandjes zijn. Ze zitten toch al 24/7 op elkaars lip, zijn gewend om elkaars wenkbrauwen te doen en de wijn kan gewoon in kratten worden thuisbezorgd."

Chateau Big Brother

Dan komt Angela opeens met een geniaal idee. Een idee waarvan wij spontaan 'Wat goééééd!' van beginnen te schreeuwen. "Mocht het onverhoopt tot een complete lockdown komen hier, dan hoop ik van harte dat De Mol in al zijn voorzienigheid het chateau op tijd tot Big Brotherhuis heeft getransformeerd. Zodat wij in onze pyjama’s 24/7 naar de Meilandjes kunnen kijken." Amen, Angela. Amen!

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. En je kunt elke week één aflevering vooruitkijken op KIJK.

Lees verder