The Voice Kids, Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice Kids, Angela de Jong

Angela de Jong snapt soms niets van The Voice Kids: 'Ze missen Anouk'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na haar klachten over dat The Voice of Holland te vaak op tvis, is de kinderversie van de talentenjacht nu de sjaak. Volgens Angela de Jong heeft deze show zijn beste tijd gehad.

Angela windt er in de AD-mediapodcast geen doekjes om!

Minder belangstelling

Als ze de stelling krijgt of SBS met een goede programmering The Voice Kids van de troon kan stoten, twijfelt ze geen moment. "Dat denk ik wel. Je ziet dat de belangstelling echt wel minder wordt." Daar is ze zelf ook een voorbeeld van."The Voice Kids is nou niet een programma dat ik opzet op vrijdagavond omdat ik er heel veel zin in heb, maar mijn omgeving wel en dan kijk je het lekker weg." Alleen is dat geen garantie voor succes!

De goudeerlijke Anouk

Eerlijk is eerlijk, Angela is voor haar doen redelijk enthousiast. Maar dat geldt zeker niet voor alle optredens! "Ik zat iets anders te doen en vervolgens hoorde ik twee kinderen zó ontzettend vals zingen en ze gingen door. Toen dacht ik: godallemachtig, ze missen echt Anouk hier om even in klare taal te zeggen wat er met die kinderen aan de hand is of dat ze misschien niet goed genoeg zijn", laat ze weten ondanks de eerdere sneer naar de rockdiva. "Je moet het natuurlijk een beetje lief doen, maar er is ook werkelijk geen pijl op te trekken op wie er wel doorgaat daar en wie niet. Dat heeft niets met kwaliteit te maken."

Tip voor SBS

Haar AD-collega Marcus den Blanken heeft daarom een suggestie voor SBS. "Zet Chateau Meiland niet op donderdag maar op vrijdag en dan ben je van The Voice Kids af." Tja, voor nu zet SBS eerst in op Britt en Martien samen

The Voice Kids is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder