Angela de Jong haalt uit: ‘Linda de Mol verliest haar glans’

Door Redactie
AD-columniste Angela de Jong

De maandag is ook niet onze favoriete dag, maar voor bekend Nederland is de aftrap van de week sowieso een baalmomentje. Dan kruipt Angela de Jong namelijk achter haar toetsenbord om de Nederlandse televisiewereld een veeg uit de pan te geven. Deze keer moest Linda de Mol het ontgelden: in haar nieuwste column voor het AD suggereert Angela dat de goedlachse presentatrice op haar retour is.

Op de reservebank

Volgens Angela de Jong raakt de carrière van Linda bij Talpa steeds verder in het slop. “Zelfs Linda de Mol, de grote Linda, verliest bij SBS 6 in hoog tempo haar glans. Nu zal zij niet snel op de reservebank van haar broer belanden, maar er moet wel iets gebeuren”, waarschuwt de gevreesde columniste.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Angela de Jong erkent dat Linda de Mol het prima doet als presentatrice van Postcode Loterij Miljoenenjacht, maar merkt op dat de televisiediva weinig andere ijzers in het vuur heeft. “Het is angstvallig stil rondom Net 5 Powered by LINDA. En Ik hou van Holland kan echt niet meer. Eén seizoen bij SBS 6 was best leuk, uit pure nostalgie. Maar daarmee was het klaar.”

Angela de Jong haalt uit: ‘Linda de Mol verliest haar glans’

Beeld: Talpa

Chantal Janzen

Als Linda de Mol niet oppast, zal zij volgens Angela dan ook als officieuze televisiekoningin worden onttroond door Chantal Janzen. Het is trouwens niet de eerste keer dat Angela de Jong de rivaliteit tussen Linda en Chantal probeert aan te wakkeren. In een interview met Veronica Magazine merkte de AD-columniste al eerder op dat Linda de hete adem van Chantal in haar nek voelde!