Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong

Angela de Jong: ‘Coronavirus beetje onheilspellend’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Algemeen Dagblad-columniste Angela de Jong maakte vandaag een bocht van 180 graden! In haar column van gisteren vond ze dat de verspreiding van het coronavirus in Nederland nog ‘een gevoel van gezelligheid’ opriep. In haar artikel van vandaag vond ze de lege stoeltjes bij de Nederlandse talkshows ‘toch een beetje onheilspellend.’

De Jong vond het vooral sneu voor Matthijs van Nieuwkerk, omdat zijn afscheid van De Wereld Draait Door op deze manier nogal in het water valt. De afscheidsuitzendingen hadden een gezellig feestje moeten worden, maar zonder publiek komt de polonaise niet echt op gang.

Gelukkig is er ook goed nieuws, vindt Angela. Omdat bijna niemand meer naar buiten gaat ’s avonds, zullen de televisiekijkcijfers toenemen. Eh, hoera dan maar?

Wie Is De Mol?-finale

Een ander ‘lichtpuntje’ is dat de grote finale van Wie Is De Mol? óók zonder publiek plaatsvindt. In plaats van dat we drie kwartier naar wildvreemde mensen kijken die ‘Wie Is de Mol?, geweldig natuurlijk super helemaal te gek toppiejoppie!’ roepen, is er misschien wat meer tijd om de verschillende hints uit te lichten die je in dit seizoen kon opmerken.

Waar het AD-orakel morgen mee komt? Mogelijk een gezellig stukje waarin ze toejuicht dat het voetbal en de Grand Prix van Zandvoort voorlopig niet doorgaan. Heerlijk, van die dagen zonder oranjegevoel!

Lees verder