André van Duin in Matthijs gaat door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André van Duin in Matthijs gaat door

André van Duin ontroert in Matthijs Gaat Door

|
|

Laatste update:

Op oudejaarsavond 2021 werden kijkers in Matthijs Gaat Door getrakteerd op een reprise van het succesvolle programma Chansons! Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps spraken met BN’ers over het Franse lied, terwijl Nederlandse artiesten bekende chansons zongen. De ster van de avond? Wéér André van Duin, natuurlijk!

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk besloten om Matthijs Gaat Door helemaal in het teken te zetten van het Franse lied. Goed nieuws voor alle fans van het succesprogramma Chansons!, waarvan kijkers baalden dat het zo snel afgelopen was.

Kijkers werden getrakteerd op Franse hits als Poupée de Cir, Poupée de Son, Les Lacs du Connemara en nog véél meer wereldberoemde hits. De ster van de avond was André van Duin, die met een Nederlandse versie van Hier Encore diepe indruk op de kijker maakte.

André van Duin heeft een roerige tijd achter de rug. Zijn echtgenoot Martin Elferink overleed begin 2020, en natuurlijk heeft de zanger/presentator nog altijd veel verdriet. Tegelijkertijd krijgt hij de laatste jaren véél meer waardering voor zijn werk: recent werd hij nog gekozen tot ‘de grootste tv-ster van Nederland’.

Van Duin leek deze gevoelens uitstekend in Voor Altijd Jong te leggen, en kijkers van Matthijs Gaat door wisten even niet meer hoe ze het hadden…

Tweede seizoen voor Chansons!

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk werken aan een tweede seizoen van Chansons!, maar wanneer het precies verschijnt is nog niet duidelijk. Een tussentijdse ‘oudejaarsavond-versie’ van Matthijs Gaat Door kwam dus als geroepen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder