Bart Ettekoven andré hazes shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bart Ettekoven andré hazes shownieuws
HazesBN'ersSBSShownieuwsTV

'André Hazes ziet ertegen op om alleen te wonen'

|
|

Laatste update:

In Shownieuws wordt gespeculeerd: is André Hazes op zoek naar een eigen woning? Het probleem is echter dat ‘André niet goed alleen kan zijn’: “Hij ziet daar erg tegenop.

Richt André Hazes eigen huis in?

Het was lang stil rondom André Hazes, maar vandaag was er plots een teken van leven op de Instagram-pagina van een interieurbedrijf, zo vertelt Bart Ettekoven in de Shownieuws Zomereditie. Het bedrijf liet weten bezig te zijn met een ‘nieuw project’. “Dat geeft te denken”, stelt Bart. “Je zou kunnen denken dat [André] misschien wel bezig is met de inrichting van een eigen huis.

'André kan slecht alleen zijn'

Bart vertelt dat André een poos heeft ‘gezworven’, zo woonde hij eerst bij de ouders van ex-vriendin Sarah van Soelen – die niet te zien wil zijn in de Videoland-documentaire over Andréen later bij moeder Rachel Hazes. Bart kan zich voorstellen dat André met zijn burn-out juist wel behoefte zou hebben aan een ‘solide thuisbasis’. Het probleem is echter dat ‘André niet goed alleen kan zijn’, zo meent Bart. “Ik denk dat dat hem eigenlijk een beetje tegenhoudt om nu voor zichzelf een woning te kopen of huren. Hij ziet daar erg tegenop.

Bart verwijst naar de breuk met Monique Westenberg, waarna André een poosje alleen ging wonen. “Iedere avond kwamen daar vrienden. Hij kan slecht alleen zijn. Dat is iets wat ie gewoon niet heel prettig vindt.

Lees hier hoe het nu met André gaat.

De Shownieuws Zomereditie zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder