André Hazes op Schiphol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes op Schiphol

André Hazes is terecht: met moeder Rachel geland op Schiphol

|
|

Laatste update:

André Hazes is terecht: vanavond is hij geland op Schiphol, zo meldt Shownieuws. Hiermee is er in elk geval weer iets meer duidelijkheid na de wekenlange onzekerheid over de situatie van de zanger.

Op Nederlandse bodem

Nadat bekend werd gemaakt dat André kampt met een burn-out, bleef het wekenlang stil rondom André. Al snel gingen er de wildste verhalen rond, zo zou zijn relatie met Sarah van Soelen alweer voorbij zijn. Hoewel we nu nog niet weten hoe het precies met 'm gaat, weten we in elk geval dat de zanger weer terug is op Nederlandse bodem. Samen met moeder Rachel kwam hij vanavond aan op Schiphol na een vlucht vanuit het Spaanse Alicante. Albert Verlinde wist te vertellen dat zij speciaal naar Spanje is gegaan om haar zoon op te halen.

Onherkenbaar

André wilde geen vragen beantwoorden van de vele pers die naar Schiphol waren gekomen. Op de vraag van de verslaggever hoe het met hem gaat, antwoordt hij: "Alsjeblieft effe niet, jongens." Bijna onherkenbaar, met een capuchon, zonnebril en mondkapje op liep hij over het vliegveld, zo is op de beelden van Shownieuws te zien. Hij haastte zich richting de parkeerplaatsen om zo snel mogelijk te kunnen vertrekken.

Hoe het echt met de zanger gaat is dus nog de vraag. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.

Shownieuws is iedere avond rond 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder