'Ana de Armas en Ben Affleck uit elkaar'

Ana de Armas en Ben Affleck

2020 was voor velen een ongekend rampjaar, maar Hollywood-sterren Ana de Armas en Ben Affleck vonden elkaar en konden de coronapijn toch een beetje verzachten! Helaas lijkt het erop dat hun liefdesbubbel nu uiteen is gespat...

Ana, die een grote rol speelt in de opnieuw uitgestelde Bond-film No Time To Die, leerde Ben kennen tijdens het filmen van de aankomende thriller Deep Water. Ze spelen een getrouwd stel op het randje van een scheiding en gingen daarna in real life daten. Dat ging heel goed. GING, want People claimt nu dat ze het telefonisch hebben uitgemaakt.

Ana en Ben

People sprak bronnen dichtbij het spreekwoordelijke vuur. Die bevestigen dat ze elkaar opbelden om ermee te kappen. "They have had numerous discussions about their future and they decided together to break up." Maanden gelden maakte Ana de relatie met Ben nog Insta-official.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Waarom is het uit?

De bronnen van People meldden dat twee zonder enige ruzie uit elkaar gaan. De reden van hun vermeende breuk? Schijnbaar lagen hun toekomstplannen niet helemaal op één lijn. "They are in different points in their lives; there is deep love and respect there." Ana en Ben hebben zelf nog niet gereageerd!