Meer dan 40 verborgen geesten van The Haunting of Hill House in één video

Door Redactie
The Haunting of Hill House verborgen geesten

Dat de nieuwste Netflix-horrorhit The Haunting of Hill House volgens kenners als horrormeester Stephen King al geroemd wordt als een doodenge en steengoede must-see zal je vast niet ontgaan zijn. Daarnaast jaagt deze horrorsensatie met een hoofdrol voor Michiel Huisman oplettende kijkers extra de stuipen op het lijf met allerlei verborgen geesten in donkere hoekjes van het scherm. We lieten je al twee keer een hele verzameling aan in donkere hoeken verstopte spoken zien, maar nu is er een heel video-overzicht.

43 verborgen geesten – of toch 41?

De speurneuzen van ’s werelds grootste filmwebsite Imdb.com zijn er eens goed voor gaan zitten om alle verborgen geesten uit The Haunting of Hill House in één grote compilatie-video te monteren. Volgens Imdb zijn het er 43, alleen hebben online muggenzifters al opgemerkt dat één spook er twee keer tussenzit, en dat een andere geestverschijning wél door een personage is opgemerkt. Daarmee is die natuurlijk niet meer verborgen.De site claimt dat het hiermee alle verborgen geesten in de hele serie heeft gevonden, maar we moeten nog zien of dat zo is. Wellicht zullen kijkers met oog voor detail er toch nog een paar nieuwe opmerken de komende tijd.

Our Haunted Hill House?

Het vrolijke ska-reggae muziekje is wel helemaal verkeerd gekozen; je verwacht nu dat elk moment in plaats van een stel kwaadwillende geesten de vrolijke mannen van Madness het scherm in komen lopen,. Wellicht om in Hill House een versie van hun hit Our House ten gehore te brengen?