Alle seizoenen Downton Abbey weer op Netflix!

Downton Abbey

Slinger Netflix maar weer aan! Vanaf vandaag zijn alle zes seizoenen van Downton Abbey weer terug op het streamingplatform.

Downton Abbey draait om de adellijke familie Crawley, die ontdekt dat de wereld steeds minder behoefte heeft aan adellijke titels. Terwijl de wereld om de Crawleys heen razendsnel verandert probeert de familie zijn toekomst veilig te stellen. Downton Abbey barst van de romantiek, sociaal drama én bijtende opmerkingen van de Dowager Countess (Maggie Smith).

Downton Abbey was een tijdje te zien op Netflix, maar verdween al vrij snel naar Amazon Prime Video, waar het één van de kroonjuwelen was. Vanaf vandaag kun je weer alle zes seizoenen van het kostuumdrama bekijken. De Downton Abbey-film staat nog wél op Amazon Prime Video.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Downton Abbey en andere kostuumdrama’s

Momenteel wordt er ook gewerkt aan een opvolger van de Downton Abbey-film. Aanvankelijk zou die eind 2021 verschijnen, maar voorlopig lijkt die in maart 2022 uit te komen.

Heb je Downton Abbey al drie keer gezien en zoek je eigenlijk een nieuw kostuumdrama? Bridgerton ligt natuurlijk voor de hand, als je niet vies bent van stomende liefdesscènes. Maar ook de voetbalserie(!) The English Game is een onverwachte aanrader op Netflix.