Waylon, Ali B, The Voice of Holland, RTL4

Veronica Superguide logo
Waylon, Ali B, The Voice of Holland, RTL4

Samantha Steenwijk over The Voice: ‘Ali B en Waylon niet gevochten’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Dat de coaches van The Voice het lang niet altijd met elkaar eens zijn, mag duidelijk zijn. Wat heet: er ontstaan regelmatig verhitte discussies! Zoals laatst tussen Ali B en Waylon. Ondanks eerdere geruchten weet Samantha Steenwijk echter zeker dat er niet gevochten is.

Ali B en Waylon hebben ruzie in The Voice

RTL Boulevard nodigde Samantha Steenwijk uit om nog even na te praten over de ruzie tussen Ali B en Waylon. Uit uitgelekte beelden bleek dat de coaches (opnieuw...) in een nogal verhitte discussie beland waren tijdens de blind auditions van The Voice of Holland. Samantha meent dat discussies in talentenjachten niet erg zijn: “Dat hoort erbij. Iedereen heeft een andere mening en dat kan best hoog oplopen.” Ondanks dat de zangeres inmiddels zeker weet dat er niet gevochten is, omschrijft ze de situatie tussen Ali B en Waylon wel degelijk als “ruzie”. Samantha had Ali B zijn uitbarsting hoe dan ook niet geaccepteerd. Ze noemt zichzelf namelijk “temperamentvoller” dan Waylon. Ze zou zeker even opstaan om “te levellen”.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Samantha Steenwijk als Voice-ervaringsdeskundige

Jammer genoeg vertelt Samantha niet hoe ze precies weet dat er echt niet gevochten is. Aangezien de zangeres haar BN'er-doorbraak te danken heeft aan The Voice of Holland beschouwen we haar echter wel als een ervaringsdeskundige!

Samantha reageerde eerder trouwens ook al met verbijstering op de ruzie tussen Ali B en Waylon. Ze noemde in gesprek met VI op Radio Veronica de woede-uitbarsting van Ali B dreigend en intimiderend. Ook toen stelde ze dat zij het gedrag van de coach niet geaccepteerd had.

Lees verder