Albert Verlinde terug op tv als entertainmentdeskundige

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Albert Verlinde terug op tv als entertainmentdeskundige

Albert Verlinde terug op tv als entertainmentdeskundige

|
|

Laatste update:

Albert Verlinde keert in 2019 toch weer terug op televisie als entertainmentdeskundige. De gossipkoning zou een contract voor twee jaar getekend hebben bij Talpa TV van John de Mol. De geruchten hierover gonsden al een tijdje, en Verlinde heeft deze nu tegenover het Algemeen Dagblad bevestigd.

Tijd voor een comeback

In augustus 2016 stopte de roddelexpert na 15 jaar bij RTL Boulevard. Hierna ging hij zich volledig richten op zijn functie als  musicalproducent bij het bedrijf Stage Entertainment van Joop van den Ende. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan, en zo vindt Albert het twee jaar later alweer tijd voor een comeback. Een echt grote verrassing is dit niet, want de bekende show-presentator liet in april al weten op een comeback te zinnen.

“Snedige opmerkingen over en weer”

Het nieuwe programma moet een programma worden dat in de vooravond op SBS6 te zien zal zijn. Verder zijn er nog niet veel details over Alberts nieuwe show bekend. Wel liet hij al los dat Jan Versteegh ook aan het programma mee gaat werken, en dat de eerste ontmoeting tussen de twee goed bevallen is: “Meteen was het raak met allerlei snedige opmerkingen over en weer. Er ging echt een voelbare energie door de ruimte heen. Volgens mij zit het qua chemie dus wel goed”. De vertrouwde valse humor zal dus zeker weer aanwezig zijn!

Lees verder