Albert Verlinde

Veronica Superguide logo
Albert Verlinde

Roddelkoning Albert Verlinde praat met Talpa over terugkeer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Showbizz- en roddelkoning Albert Verlinde komt mogelijk met een tv-comeback! We vroegen ons laatst nog af waar Albert toch in hemelsnaam was gebleven, maar nu blijkt dag hij wel degelijk praat met werkgever Talpa over een nieuwe entertainmentrubriek!  

Albert's Talpa-contract loopt begin 2021 af, vertelt hij in Paul Haenen's YouTube-show Betty Asfalt TV. En als het aan hem ligt gaat hij niet langer stilzitten. Als tv-gezicht, bedoelen we dan: als musicalbaas heeft Albert het natuurlijk al superdruk. "We zijn toch bezig om te kijken of er iets op het vlak van een entertainmentachtige rubriek kan komen. Daar zit toch mijn kracht in en dat vind ik leuk."

6 Inside

Die andere 'entertainmentachtige rubriek', 6 Inside, flopte in 2019 genadeloos hard. Sindsdien doet Albert, met uitzondering van een deskundige-rol in het inmiddels weer verdwenen In Het Hart van Nederland , helemaal niks op de Talpa-zenders. "In het begin van de coronacrisis heb ik ook zelf gebeld van Talpa, van: ‘Ik wil wat doen, zullen we In het Hart van Nederland gaan maken?’ Dat heb ik zelf geïnitieerd en dat was binnen 24 uur op de buis. Ik wilde gewoon iets doen."

En nu?

Albert heeft momenteel genoeg zorgen aan zijn hoofd omtrent de versoepeling van de coronamaatregelen en wat dat betekent voor zijn musicals. Toch kijkt hij ook vast vooruit. Met wie gaat hij die entertainmentrubriek dan maken? De samenwerking met Jan Versteegh in 6 Inside verliep... niet bepaald vlekkeloos. "Hoewel we het heel goed konden vinden samen. We gaan dan wel kijken volgende week van: wie zit er tegenover me en wat wordt mijn rol precies daarin?"

Lees verder