After Life Netflix Ricky Gervais hond

Veronica Superguide logo
After Life Netflix Ricky Gervais hond

After Life krijgt tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De comedy-serie After Life is nog geen drie weken op Netflix te zien, maar nu is er al een tweede seizoen aangekondigd. Bedenker, schrijver en regisseur Ricky Gervais heeft dit zelf bekend gemaakt via zijn Twitteraccount. In een bericht waarin hij iedereen bedankt voor de positieve reacties, sluit hij terloops af met: “Oh trouwens, ik ben begonnen met het schrijven van seizoen 2”.

“Nog nooit zulke enthousiaste reacties gehad”

Gervais zegt in zijn tweet ook dat hij nog nooit zulke enthousiaste reacties heeft gehad, en dat wil toch wel wat zeggen: de komiek die bekend werd met de Britse versie van The Office draait alweer wat jaartjes mee. Naast die hitserie waar hij in 2001 mee doorbrak heeft hij ook andere succesvolle comedyseries gemaakt zoals Extras, An Idiot Abroad en Life’s too Short. Eerder gaven we je al vier redenen om After Life te kijken.

Alles en iedereen beledigen

Het concept van After Life even heel kort door de bocht: Nadat zijn vrouw aan kanker overlijdt wil Tony (Ricky Gervais) eerst zichzelf van kant maken. Ook al komt hij terug op dit besluit, toch geeft hij niet echt veel meer om het leven. Hij neemt zich vervolgens ook geen blad meer voor de mond, en beledigt alles en iedereen dat het een lieve lust is. Deze pikzwarte comedy bestaat uit slechts zes afleveringen van elk een half uur, dus de serie valt eenvoudig weg te bingen op een regenachtige zondagmiddag.

Lees verder