rob goossens rtl boulevard danny de munk

Veronica Superguide logo
rob goossens rtl boulevard danny de munk
BN'ersVITV

Aangeefster Danny de Munk ‘niet op geld en celstraf uit’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Danny de Munk wordt beschuldigd van verkrachting. John van den Heuvel en Rob Goossens benadrukken dat de vrouw met 'open vizier' wil strijden en ‘niet op geld en celstraf uit’ is.

Aangifte tegen Danny de Munk

Gisteren deed een vrouw aangifte van verkrachting tegen Danny de Munk. De aangeefster nam contact op met John van den Heuvel. Hij benadrukt bij RTL Boulevard dat de vrouw niet op geld uit is. De verkrachting heeft haar leven ‘gedomineerd’, dus toen zij hoorde dat er zich nog meer vrouwen hadden gemeld, wilde zij ook haar verhaal doen.

'Slachtoffer heeft niets te verbergen'

Wilfred Genee beweerde gisteravond in Vandaag Inside dat John de naam van de vrouw per ongeluk onthuld zou hebben. John ontkent: “Er is helemaal niets abusievelijk aan informatie bij de advocaat (Royce de Vries, red.) terechtgekomen. Dit slachtoffer heeft helemaal niets te verbergen en vindt het ook helemaal geen probleem dat haar naam nu bij Danny de Munk bekend is.

'Open vizier'

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens herhaalt dat de vrouw niet op geld of roem uit is: “Zij had helemaal niet de intentie om het anoniem te houden. Het is niet zo dat ze nu naar de supermarkt gaat en dan hoopt dat mensen weten wie ze is. Maar ze wil juist met open vizier hier in.” De vrouw heeft ook niet per se de bedoeling om Danny ‘achter de tralies te krijgen’. Ze wil vooral van hem horen dat wat hij heeft gedaan ‘niet in de haak' is.

Speciale eenheid voor BN'ers

Ook weet Rob te vertellen dat de ‘gedetailleerde aangifte’ van de vrouw bij een eenheid ligt die gespecialiseerd is in zedenzaken rond BN’ers: “Dat is eigenlijk te bizar voor woorden. (…) Blijkbaar hebben we het in Hillywood met z’n allen zo ontzettend bont gemaakt dat het dus nu een specialisme is: BN’ers en zedenmisdrijven.

'Onterechte beschuldigingen'

Tot slot dan nog de verklaring van Royce, die stelt dat Danny – die niet terugkeert in I Can See Your Voice – niet door politie en justitie geïnformeerd is over een aangifte: “[Danny] is onthutst over deze onterechte beschuldigingen en beraadt zich over het nemen van juridische stappen.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder