Disney's Pocahontas

Veronica Superguide logo
Disney's Pocahontas

6 Disney-films waarvan we een live-action remake willen zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tijdperk van live-action Disney remakes is aangebroken. The Lion King, Aladdin en Dumbo zijn geweest en er komen er nog veel meer! Maar welke verdienen het nou echt? Dit zijn de Disney-film live-action remakes waarvoor we meteen naar de bios rennen. 

Oliver & Co.

Ja ja, we hebben al ‘live-action’ katachtigen met The Lion King, maar wie wil er nou geen kleine kitten in New York zien? De schattige Oliver zal alle harten veroveren terwijl hij samen met zijn nieuwe hondenvriend Dodger door de straten van The Big Apple trekt. 

The Princess and the Frog

Dit is een van de nieuwere films, maar viert dit jaar toch al zijn 10e verjaardag. The Princess and the Frog is volgens ons een van de meest ondergewaardeerde films en daar moet verandering in komen! Aangezien Disney nu zo politiek correct wil zijn, zou een remake van de film over de donkere Tiana niet misplaatst zijn! Al moeten we eerlijk zeggen dat we voornamelijk uitkijken naar de trompet spelende alligator. 

Hercules

We zien het al helemaal voor ons: Liam Hemsworth als Hercules! Kan hij ook eens een halfgod spelen zoals zijn oudere broer Chris. Dit verhaal leent zich perfect voor een live-action remake, en de soundtrack is trouwens ook al geregeld door Ariana Grande. Disney geloof ons, dit wordt een echte hit!

Brave

Misschien is het nog een beetje vroeg om deze film al een remake te geven. Maar de planning van Disney staat toch bommetje vol voor de aankomende jaren dus tegen die tijd is er een nieuwe generatie geboren die warmloopt voor een Brave remake. Een voorwaarde is wel dat we alleen echte Schotse acteurs willen zien. Dat accent moet wel kloppen ook al verstaan we er af en toe geen bal van.

Bambi

Aangezien Disney af en toe het roer om wil gooien en dan hele rare dingen doet met zijn originele werk (zoals een Mulan zonder liedjes…) raden wij een horrorversie aan. Bijvoorbeeld een Bambi die samen met een hondsdolle Stampertje en Bloempje op moordpad gaat na de gruwelijke dood van zijn moeder. Kom op, gun ons dat Disney!

Pocahontas

Als we maar één film mochten kiezen voor een live-action remake dan is dat Pocahontas. Graag wel de ‘echte’ historische versie in plaats van de geromantiseerde Disney-variant. Maar wel met de klassiekers zoals Just Around The Riverbend en Colors of the Wind! Welke actrice durft zich te wagen aan die snoekduik vanaf de waterval?

Lees verder