The Ridiculous 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Ridiculous 6

5 slechte Netflix films om keihard te haten!

|
|

Laatste update:

Iedereen heeft Netflix en daarom heeft Netflix ook iedereens geld. Die enorme schatkist gebruikt Netflix om iedere week weer nieuwe originele films en series beschikbaar te maken. Sommige Netflix Originals verdienen inmiddels Oscars, maar anderen zijn zo verschrikkelijk crappy, niet om aan te zien! Deze 5 Netflix films haten we het hardst!

5. Ibiza

Ibiza schrapt bijna in z’n eentje het woord Original uit Netflix Originals. Het is een film waarin 3 uitgebluste vrouwen hun heil zoeken in Barcelona. Hoofdrolspeelster Harper (Gillian Jacobs) ontmoet daar een zwoele DJ die helaas de volgende dag naar Ibiza reist om op te treden. Gaat Harper de liefde achterna en slaat ze haar Barcelona werkmeeting over om naar -- JA NATUURLIJK DOET ZE DAT WANT HET STAAT IN DE TITEL! Plus we hebben deze film al 100 keer gezien en 100 keer was het stukken beter. Het hoogtepunt aan komedie in Ibiza is dat iemand van het bed valt. In een andere scène schijt een vogel in het gezicht van iemand. Dat is eigenlijk de beste beschrijving van Ibiza.

4. True Memoirs of an International Spy

Kevin James’ humor is… uhm, niet voor iedereen. Z’n platte grappen vallen nog eens extra slecht als hij iets ongeloofwaardigs speelt zoals een schrijver. Of een huurmoordenaar. Of een schrijver die door z’n spionageromans wordt gezien als een echte huurmoordenaar en daarom naar Venezuela wordt gebracht om de president te killen. Dat is precies het plot van True Memoirs of an International Spy. We geloven niet dat we dit zeggen maar… *snik* we missen Paul Blart!

3. The Jurassic Games

Heb je weleens een namaak-merktas of schoenen gekocht die er ongeveer hetzelfde uitzien maar dan van veel slechtere kwaliteit? Dat bestaat dus ook voor films en The Jurassic Games is - jawel! - een kruising tussen Jurassic Park en The Hunger Games.

The Jurassic Games is dubbel de film voor een tiende van het budget! Het gooit 10 ter dood veroordeelde misdadigers in een virtual reality simulator vol dino’s en sabeltandtijgers. Daarin moeten ze overleven omdat… uh, blijkbaar kunnen ze doodgaan in deze computergame. Wel een handig excuus om de crappy 3D dinosauriers te verklaren.

2. Father of the Year

Net als Kevin James heeft David Spade een gevoel voor… uhm, humor die je moet kunnen waarderen. Meestal lukt het ons na drie keer ons hoofd tegen een betonnen muur rammen. Bij Father of the Year moesten we het zelfs vijf keer doen. Ben en Larry zijn net afgestudeerd en discussiëren over wiens vader het zieligst is. De een rot weg in een trailerpark (David Spade) en de ander is een deurmat in een pastelkleurige blouse (Nat Faxon). Daaruit ontstaat een weddenschap om de vaders aan het vechten te krijgen en bizar genoeg heeft David Spade daar wel oren naar. Check de trailer en besef dat de beste grappen hier al inzitten...

1.The Ridiculous 6

The Ridiculous 6 herinnerde ons eraan dat we allemaal doodgaan en dat onze geliefden ook doodgaan, en dat alles wat we doen in onze korte levens betekenisloos is door de alles verwoestende slijpsteen van de tijd. Dus ja, wij vonden deze Adam Sandler-film niet zo goed. Hey wist je dat dit de meest bekeken Netflix-film van 2016 was?

Soms moet je een slechte film kijken om te waarderen hoe goed andere films zijn. Netflix heeft zeker genoeg van beide, maar als je je ooit aan de duistere zijde van de videodienst wil wagen, begin dan bij deze 5 verschrikkelijke films! Netflix heeft al Oscars gewonnen, dus Razzies kunnen er ook nog wel bij. 

Lees verder