Bobbi Eden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bobbi Eden

Hoe is het met Bobbi Eden in lockdown?

|
|

Laatste update:

Zonder opnames en afspraken heeft oud-pornoster Bobbi Eden het een stuk rustiger. Ze vertelt hoe het nu gaat in huize Eden en geeft on wat leuke kijktips!

2 dozen zetpillen

Hoe gaat het met je?

“Eigenlijk best goed. De afgelopen maanden ben ik voor mijn TLC-programma Bevallen met Bobbi heel veel weggeweest, dus ik vind het best lekker om zo veel thuis te zijn. Het helpt dat ik goed alleen kan zijn, omdat ik me altijd vermaak. Ik heb veel hobby’s: haken, breien, miniatuurtjes maken, tekenen, taartjes bakken. Maar ik vind het ook leuk om ’s avonds een serietje te kijken of lekker te gamen op de PlayStation.” 

Wat vind je het allermoeilijkste aan thuisblijven?

“Normaal gaan die kleine en ik vaak langs bij mijn moeder. Dat kan nu niet, omdat ouderen het meeste gevaar lopen. Voor Mark z’n ouders in Groningen geldt hetzelfde. Dan maak je je toch zorgen."

Wat is het raarste dat je hebt gedaan om je thuis aan te passen aan de huidige situatie? 

“We hebben niet gehamsterd, maar ik heb een week voordat alles begon wel twee dozen zetpillen en verschillende hoestdranken voor die kleine gekocht. Dat zou ik normaal niet kopen, maar ik dacht: dadelijk wordt hij ziek en moet ik uren in de rij staan voor zetpillen. Dat wil je in zo’n situatie niet.”

Kijktips van Bobbi Eden

Wat zijn je top-5 kijktips voor de rest van quarantaine-Nederland?

5. Bevallen met Bobbi: "Toen het eerste seizoen van de TLC-reeks Bevallen met… op tv kwam, was ik meteen fan. Het is niet zo zwaarbeladen en laat op een leuke manier zien hoe het eraan toegaat in de wereld van de verloskunde."

2. Spoorloos: "Ik hou van Spoorloos omdat het een legaal jankprogramma is. Elke aflevering zit ik heel erg te janken, haha."

3. Chinese Dromen: "Ik vind het prachtig hoe Ruben Terlou China in beeld brengt. Ik ben nooit in China geweest, maar je krijgt het gevoel alsof je er zelf loopt.”

Hoe is het met Bobbi Eden in lockdown?

4. Tiger King:"Ik ben nooit zo van de series die de halve wereld al kijkt, dus ik keek maar half mee toen Mark de eerste aflevering aanzette. Al snel zat ik er toch helemaal in, omdat het allemaal zo bizar en apart is. Je wilt gewoon weten hoe dat verder gaat.”

1. Outlander: "Een fascinerende, megamooie serie met een mannelijke hoofdrolspeler van wie je blij wordt, zeker als je zijn lichaam even ziet.”

Hoe is het met Bobbi Eden in lockdown?

Lees ook hoe het gaat met André Hazes, Chantal Janzen, Monic Hendrickx en Dr. Pol nu iedereen verplicht thuiszit.

Lees verder