Outlander, seizoen 5, acteurs vertellen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Outlander, seizoen 5, acteurs vertellen

Bookmakers onthullen: 5 kanshebbers voor de nieuwe James Bond

|
|

Laatste update:

No Time To Die wordt de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol. Al sinds de aankondiging van zijn vertrek doen geruchten over de opvolger van Craig de ronde. Wie wordt de nieuwe James Bond? Als we de bookmakers mogen geloven, zijn dit de vijf kanshebbers!

Wie wordt na Daniel Craig de nieuwe James Bond?

Daniel Craig kruipt in No Time To Die nog eenmaal in de huid van James Bond. Daarna mag een andere 007 aantreden. Tot op heden is nog onbekend wie Craig gaat opvolgen. Dat weerhoudt fans en gokkers er echter niet van om helemaal los te gaan bij de bookmakers. Onderstaande lijst met vijf kanshebbers is gebaseerd op informatie van deze gokkantoren (via Manners).

1. James Norton

James Norton is al maanden favoriet bij de bookmakers. Deze acteur kun je kennen van zijn rol in de Britse serie Grantchester. Het schijnt dat Norton al meerdere audities gedaan heeft, ook al ontkent hij zelf dat hij in de race is.

2. Sam Heughan

Sam Heughan kennen we natuurlijk allemaal als bloedhete Jamie Fraser uit Outlander! Deze acteur stijgt in populariteit bij de gokkantoren: steeds meer Britten zetten geld op hem in. Het zou in ieder geval niet de eerste keer zijn dat een Schot in de huid van Bond kruipt!

3. Tom Hiddleston

Het is nog maar de vraag of Tom Hiddleston wel tijd heeft om James Bond te spelen… De acteur is namelijk druk bezig met de Disney+-serie Loki. Maar goed, iedereen die The Night Manager wel eens gezien heeft, weet dat Hiddleston zeker een geschikte kandidaat is.

4. Idris Elba

Een naam die enorm vaak genoemd wordt, is die van Idris Elba. Ondanks dat Elba zelf de lol van de geruchten wel inziet, betwijfelen we of hij de rol echt krijgt… Dat heeft inmiddels vooral te maken met zijn leeftijd. Mogelijk zijn de makers meer geïnteresseerd in een acteur voor langere termijn.

5. Richard Madden

Na het enorme succes van Game of Thrones en Bodyguard mag ook de naam Richard Madden niet ontbreken. Naar verluidt is James Bond-producent Barbara Broccoli behoorlijk onder de indruk van Madden...

Voorlopig zal het nog wel even onduidelijk blijven wie de nieuwe James Bond wordt… De makers hebben namelijk eerst hun handen vol aan de uitgestelde release van No Time To Die. Een beetje speculeren blijft echter leuk!

Lees verder