The Walking Dead Zombies

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead Zombies

11 redenen waarom we niet kunnen wachten op de zombie-apocalyps

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kijk, het zal allemaal best erg zijn zo’n apocalyps, ons lijkt de zombie-apocalyps eigenlijk super gaaf! Je hebt opeens alle tijd en vrijheid om alles te doen wat je maar wilt. Er zitten eigenlijk bijna alleen maar voordelen aan! Dit zijn de 11 redenen waarom wij niet kunnen wachten op de levende doden. 

1. Alles in de supermarkt is gratis 

Of je nou bent opgesloten in de supermarkt, omsingeld door de ondoden, of wel nog de vrijheid hebt om alleen even langs te gaan: alles is gratis! Geen kassière die je nog beschuldigt van diefstal als je met een zak chips en een krat bier de deur uitloopt. Ook als je niet meer naar buiten kan, heb je in elk geval genoeg te eten en drinken. Een soort all you can eat, maar dan zonder kosten. 

2. Je kan eindelijk The Walking Dead naspelen met je vrienden

Dit noemen wij nog eens cosplay! Ga vanaf nu door het leven als Daryl, Carol of Negan en knal al die zombies neer. Jij en je vrienden hebben meer dan genoeg inspiratie voor jullie eigen verhaallijn met de 9 seizoenen die al uit zijn. Het 10e deel is trouwens al vanaf oktober op tv te zien! 

11 redenen waarom we niet kunnen wachten op de zombie-apocalyps

3. Je hebt alle tijd om je hele watchlist af te kijken

Aangezien iedereen druk bezig is met overleven heb je opeens alle tijd van de wereld. Je hoeft niet meer naar je baan of je studie en kan dus helemaal tot rust komen. Ook als je hersenen al zijn opgevreten door andere geïnfecteerden, dan bestaan er nog genoeg hersenloze series om te bingen.

4. Je kan je uitsloven met je gameskills

Heb jij ook zo’n moeder die altijd maar schreeuwt dat je eens achter die computer vandaan moet komen. Al dat gamen is zogenaamd nutteloos en tijdverspilling. Geloof ons maar, als die zombies opeens bij jullie aan de deur staan roept ze wel anders. Ook kan je eindelijk aan al je vrienden bewijzen dat jij toch echt de beste schutter bent van de groep!

5. Je kan zijn wie je maar wilt, niemand kent je toch

Als je na dagen zoeken eindelijk een andere groep overlevenden vindt, pak dan meteen je kans om te zijn wie je altijd al had willen zijn. Niemand kent je, en niemand weet de waarheid. Ben je een hersenchirurg, een brandweerman of juist een meestercrimineel?

6. Die vervelende buren zijn ook geen probleem meer

Heb je ooit de neiging gehad om Mr. Frank Visser te bellen voor je uitermate irritante buren? Nu kan je het probleem gewoon zelf oplossen! Niemand zal het verdacht vinden als die vadsige buurman opeens is verdwenen, hij kon vast niet hard genoeg rennen. 

7. Niemand die klaagt over je Instagram-foto's

Word jij ook gek van die zogenaamde vrienden die lopen te trollen onder je Instagram? Tijdens de apocalyps zullen maar weinig mensen op hun geliefde telefoon zitten om social media te checken. Dat betekent dat jij dus alles kan posten wat je maar wilt zonder al dat geklaag van je volgers! #HotGirlSummer 

8. Het is lekker rustig op de weg

Je hoeft gelukkig niet meer elke dag naar je werk te reizen, maar in ons kikkerlandje staat er eigenlijk altijd wel file. Daar heb je nu geen last meer van als je gezellig een dagje naar de dierentuin wil. Pas wel op voor die snelweg-‘walkers’.

9. Als je lang genoeg overleeft zullen alle vrouwen voor je vallen

Heb je normaal moeite om je crush aan de haak te slaan? Als je lang genoeg weet te overleven en ook je grote liefde kan beschermen dan valt ze vast als een blok voor je. Vooral als je uiteindelijk de laatste man op aarde bent, dan staan al die vrouwen voor je in de rij.

10. Geen wachtrijen meer voor de bios

Moest je met al die nieuwe streamingdiensten vaarwelzeggen tegen je bioscoopabonnement? Dan kan je tijdens de zombie-apocalyps lekker gratis naar de bios. Misschien moet je de film wel zelf aanzetten en de popcorn zelf opwarmen, maar dan kun je wel lekker je voeten op de stoel voor je leggen. 

11. Ontpop je tot een echte trendsetter

Iedereen loopt er op een gegeven moment allemaal in vodden bij en dat is jouw kans om te shinen! In plaats van je rugzak te vullen met voedsel, kan je ook je mooiste kleding meezeulen. Zo sta je altijd in de spotlight en zal iedereen je bewonderen. Of al deze aandacht nou zo verstandig is, is een tweede…

Lees verder