Déze BN'ers lijken sprekend op elkaar

Wat hebben zanger Roel van Velzen en RTL Nieuws-Amerikacorrespondent Erik Mouthaan met elkaar gemeen? Nou, op papier helemaal niks, tótdat je ze naast elkaar zet.

Dominic Seldis en Diederik Ebbinge

We zien dubbel met deze en nóg meer BN'ers die eigenlijk best veel op elkaar lijken. Klaar voor de nodige 'oh ja'-momentjes?

Roel van Velzen en Erik Mouthaan

Zanger Roel VanVelzen heeft een soort dubbelganger rondlopen in Amerika: correspondent Erik Mouthaan, die voor RTL Nieuws regelmatig op tv komt om nieuws uit de VS te verslaan. 

Roel VanVelzen en Erik Mouthaan
© Brunopress

Loretta Schrijver en Janny van der Heijden

Als Janny van der Heijden een keertje niet kan jureren bij Heel Holland Bakt, kunnen we Loretta Schrijver zo naar de baktent sturen. En als Koffietijd het een keer zonder Loretta moet doen, kan men gerust Janny invliegen. De dames schelen maar twee jaar in leeftijd en lijken superveel op elkaar.

Loretta Schrijver en Janny van der Heijden
© Brunopress

Boer Theo en Erwin Koeman

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Theo (seizoen 2014/2015) heeft bést wel wat weg van een iets jongere versie van oud-voetballer Erwin Koeman.

Boer Theo en Erwin Koeman
© KRO-NCRV en Brunopress

Dominic Seldis en Diederik Ebbinge

Maestro-jurylid Dominic Seldis heeft een BN'er-dubbelganger. De Luizenmoeder-ster Diederik Ebbinge kan zo voor zijn twee eiige tweelingbroer doorgaan! 

Dominic Seldis Diederik Ebbinge
© Brunopress

Aad van Toor en Ivo Niehe

Ga je iets verder terug in de tijd met Aad 'Adriaantje' van Toor, en hij lijkt érg veel op Ivo Niehe. Kijk maar eens wat voor unaniem belachelijk groot succes deze vergelijking is:

Aad van Toor en Ivo Niehe
© ANP en Brunopress

Arjen Lubach en Jamai Loman

De Avondshow-ster Arjen Lubach en zanger Jamai Loman - die dit jaar een bijzonder jubileum vierde - lijken ook veel op elkaar. Hoewel er wat jaartjes tussen zitten, in het 'voordeel' van Jamai, zouden ze best broers kunnen zijn.

Arjen Lubach en Jamai Loman
© Brunopress

Jan Kooijman en Kevin Hassing

Acteur Kevin Hassing kan zo doorgaan voor Jan Kooijman, als je even snel kijkt.

Jan Kooijman en Kevin Hassing
© Brunopress en VPRO

En dat weet-ie zelf ook. In de online VPRO-sketchserie Hehobros grapte Kevin er al over, zo zie je in het fragment hieronder.