Wat is er gebeurd met Harry Potter-acteur Tom Felton?

Door Redactie
Tom Felton in Harry Potter

Hij was onderdeel van één van de grootste filmreeksen ooit: Harry Potter, waarin hij de rol van pestkop Draco Malfoy speelde. Maar wat is er daarna eigenlijk met Tom Felton gebeurd? Wij zochten het uit!

Harry Potter is de derde grootste filmfranchise ter wereld en de films hebben dan ook flink wat geld opgebracht. Onlangs sprak regisseur Chris Columbus de hoop uit weer een nieuwe Harry Potter-film te maken met de originele cast en we weten al dat Tom Felton dan sowieso weer van de partij is! Maar wat heeft de acteur in de tussentijd eigenlijk gedaan?

Zanger

Naast acteren blijkt de Brit ook een aardig potje te kunnen zingen! Onder de naam Feltbeatsplaatst hij regelmatig video's van zijn zangkunsten op Youtube. Tom heeft zelfs een album opgenomen, getiteld In Good Hands.

De Slag om de Schelde

Na Harry Potter heeft Tom ook nog in verschillende films en series gespeeld, die, op Rise of the Planets of the Apes en de serie The Flash na, niet echt noemenswaardig zijn. En op De Slag om de Schelde na, natuurlijk! Eerder dit jaar was Tom namelijk in dit Nederlandse oorlogsepos te zien als de Britse soldaat Tony Turner. De acteur kwam in juni natuurlijk ook nog even terug naar Amsterdam voor de première.

Onwel

In september was het opeens even schrikken geblazen toen in het nieuws kwam dat Tom onwel was geworden tijdens het golfen en met een brancard weg werd gedragen. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen en gaf Tom een paar dagen later een gezondheidsupdate, inclusief muzikaal intermezzo.

Trailer delen

Vandaag de dag vermaakt Tom zich prima met hond Willow en als we op zijn IMDb-pagina kijken, staan er nog vijf films op de planning om uit te komen. Een blik op zijn Instagram-pagina leert ons dat hij momenteel bezig met opnames van een film met Gary Oldman. We weten niet om wat voor project het gaat, maar we weten wél dat Gary Oldman óók in Harry Potter heeft gespeeld... Interessant! Al is Tom niet meer zo'n grote ster als vroeger, want blijkbaar moet hij een trailer delen met zijn collega!