ZOOP cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ZOOP cast

Alle afleveringen van Zoop vanaf vandaag te zien bij Videoland

|
|

Laatste update:

We lieten jullie vorige maand al weten dat deze heugelijke dag eraan zat te komen... En vandaag is het eindelijk zover! Vanaf NU kun je alle drie seizoenen van Zoop bingewatchen op Videoland. Dat betekent 325 afleveringen lang genieten van de dierentuinavonturen van Bionda, Alwin, Mike, Elise, Sira, Bastiaan, Taffie en Moes!

325 afleveringen Zoop op Videoland

Zoop speelde zich af in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De jeugdserie draaide om acht jongeren die een droomopleiding volgden tot dierenverzorger. Het team beleefde spannende avonturen, maar lag onderling ook regelmatig overhoop. Er werden 3 seizoenen van Zoop gemaakt. Dat klinkt behoorlijk karig, maar dat is het niet. In totaal gaat het namelijk om 325 afleveringen, die je dus vanaf vandaag allemaal op Videoland kan vinden!

En dan nu eindelijk een vierde Zoop-film?

Eerder dachten we nog dat Zoop pas vanaf 19 september op Videoland te zien zou zijn. Zodoende is deze (vervroegde) releasedatum natuurlijk een enorm leuke verrassing! Niet zo leuk als een update over die mogelijke vierde Zoop-film, natuurlijk... Maar alsnog hebben we wel weer eens zin om eens lekker te gaan zitten voor de Nickelodeon-serie. Is het alweer weekend?

Lees verder