De cast van Zoop zit weer eens in de penarie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Zoop zit weer eens in de penarie

OMG! Keert ZOOP binnenkort terug?

|
|

Laatste update:

De dierentuinsoap ZOOP was jarenlang een groot succes, en er werden zelfs drie speelfilms over de jonge Rangers gemaakt. Het lijkt er nu op dat er best eens een vierde deel kan verschijnen!

In ZOOP volgden we een groep jongeren die in Ouwehands Dierenpark een opleiding volgde tot dierenverzorger. Het team beleefde spannende avonturen, maar lag onderling ook regelmatig overhoop.

ZOOP-sterren

De Nickelodeon-serie was erg populair, en veel jonge acteurs uit ZOOP hebben we later nog teruggezien in andere programma’s. Nicolette van Dam bijvoorbeeld, maar ook Viviënne van den Assem, Patrick Martens en Ewout Genemans speelden hoofdrollen in de serie en de spannende films ZOOP in Afrika, Zuid-Amerika en India.

Jon Karthaus, die Moes Brinksma speelde, is tegenwoordig vooral actief als regisseur en producent. Hij zei een tijdje geleden al dat hij een reünie ook wel zag zitten. Regisseur Johan Nijenhuis, die de films en de serie regisseerde ziet ook wel potentie in het idee. NL Film zegt tegen RTL Boulevard ‘niet actief bezig te zijn met het idee’, maar ‘staat open om ZOOP in China’ op te nemen. Klinkt niet gek! Het is ook niet helemaal toevallig gekozen: in Ouwehands zijn twee Chinese reuzenpanda’s te zien, die... best een rol kunnen krijgen in zo’n film!

Volgens de Instagram van Nicolette van Dam, spraken alle hoofdrolspelers gisteravond gezellig af om een hapje te eten.

Erg leuk om te zien voor fans van het eerste uur, en de laatste tijd wordt er ineens behoorlijk wat gepraat over een nieuw ZOOP-avontuur… Alle hoofdrolspelers gaven al eerder in Veronica Magazine aan erg enthousiast te zijn over het idee! Het zou ons niets verbazen als er binnenkort ineens een officiële aankondiging volgt.

Zien jullie het zitten, of heeft ZOOP inmiddels zijn beste tijd gehad?

Lees verder