Maxim Hartman

Veronica Superguide logo
Maxim Hartman

Groot drama voor Maxim Hartman: zijn zoon is overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

TV-rebel en Veronica Superguide-interviewer Maxim Hartman ging vorig jaar door een enorm diep dal. Zijn zoon overleed op slechts 33-jarige leeftijd.

In de nieuwe editie van weekblad Story vertelt de Rembo & Rembo-cultheld openhartig over het verlies van zijn zoon, die overleed aan de gevolgen van leukemie. Maxim bleef er - ook een beetje tot zijn eigen verbazing - nog vrij nuchter onder.

'Het is niet zomaar iets'

"Ik kan me heel goed voorstellen dat dat voor andere mensen heel anders is", legt hij uit, "want het is niet zomaar iets om mee te maken". Maxim denkt zelf dat zijn nuchtere reactie met zijn karakter te maken heeft. "Dat weet ik eigenlijk ook niet precies. Ik ben er zelf ook wel eens verbaasd over. Soms denk je bijna: is dit wel normaal? Eigenlijk zou ik helemaal naar de tyfus moeten zijn."

Maxim over de moeder van zijn zoon

Maxim heeft al lang geen relatie meer met de moeder van zijn zoon, met wie hij ook nog een andere zoon kreeg. Ze bleven wel altijd goed met elkaar omgaan. Hij heeft enorm veel respect voor de manier waarop zij met deze nachtmerrie-situatie omging. "Zij heeft eigenlijk nog veel meer gedaan dan ik. Het is op zulke momenten dan toch zo, en dat zullen heel veel moeders wel herkennen, dat zij de grootste zorg op zich nam."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder