Maxim Hartman en Henry Schut

Veronica Superguide logo
Maxim Hartman en Henry Schut

Maxim Hartman confronteert Henry Schut met 'saaie' imago

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wij stuurden de brutaalste BN'er van Hilversum, Maxim Hartman, op NOS Sport-gezicht Henry Schut af. Hij confronteert Henry onder meer met zijn 'saaie' imago.

"Je bent ook saai, zeggen veel mensen", aldus Maxim in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die sinds vandaag in de winkels ligt. "Vind je vast niet leuk."

'Ik ben niet excentriek'

"Waarom zou ik dat leuk moeten vinden?", reageert Henry. "Ik denk dat sommigen mij saai vinden omdat we steeds meer in een tv-landschap leven waarin we het belangrijk vinden dat je excentriek bent."

'Gewone jongen'

En dat is de NOS-presentator niet, vindt hij zelf. "Ik ben een gewone jongen en ik ben ook gewoon ergens goed in. Staat het je niet aan? Lekker doorzappen." Iets lager praten kan helpen, suggereert Maxim. Dan "word je meer een bad boy". Henry: "Ik denk niet dat het nodig is."

Blokjesbuikbikkels

Maxim en Henry kenden elkaar natuurlijk al goed, onder meer van hun gezamenlijke sportschoolstrijd voor een plek op de cover man Men's Health (die Henry glansrijk won). Henry vertelt dat hij vroeger best onzeker was over zijn lichaam ("omdat ik een scharminkel was") en hij durfde pas jaren later naar de sportschool.

Verslaafd aan sporten?

Henry pakte weliswaar die Men's Healt-cover, hierboven in al zijn glorie te zien, maar volgens opponent Maxim was 'ie wel hartstikke verslaafd aan de sportschool. "Ja dat klopt", geeft Henry toe. "Het is een verslaving maar als je het onder controle houdt, is het een van de beste verslavingen die je kunt hebben."

De hele Confrontatie tussen Maxim Hartman en Henry Schut lees je nu in de nieuwe editie van Veronica Superguide. Wat er óók in staat: een openhartig interview met 'schrik van Hilversum' Angela de Jong.

Lees verder