Angela de Jong en Gordon

Veronica Superguide logo
Angela de Jong en Gordon

Angela de Jong zat 'als versteend op de bank' na eerste Gordon-tirade

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

AD-columniste Angela de Jong, aka 'de schrik van Hilversum', kan het zich nog goed herinneren, de eerste keer dat Gordon haar keihard tegengas gaf in de vorm van een tirade. Dat kwam toen best wel als een shock binnen voor de (af en toe) snoeiharde schrijfster.

Dat onthult Angela in een uitgebreid interview met Veronica Superguide. De nieuwe editie ligt vanaf nu in de winkels. Hoewel ze inmiddels niet meer opkijkt van een tegenreactie, was dat bij Gordons eerste keer wel anders.

'Versteend op de bank'

De SBS6-presentator is toch wel BN'er waar Angela de meeste beef mee heeft. Zij schreef hem regelmatig spreekwoordelijk de grond in en hij haalde meer dan eens ongekend hard uit. "De eerste keer dat er zo’n enorme tirade over me heen kwam, zat ik ook echt wel even als versteend op de bank", aldus Angela.

Gorden-tirades verliezen impact

Tegenwoordig kijkt Angela er niet meer zo van op. "Na de tweede, derde en vierde keer verliest het impact. Dat is wel de leerschool geweest van de afgelopen vier jaar: het heeft geen zin om je uit het veld te laten slaan door wat anderen vinden."

Vluchtig wereldje

De veelbesproken columniste laat zich tegenwoordig dus niet meer zo snel overrompelen. "Dat was in het begin lastig, maar het gaat steeds beter. Ook omdat dat wereldje zo vluchtig is: je moet vooral niet de fout maken om te denken dat heel Nederland met jou bezig is."

Angela onthult!

Heeft ze ooit spijt gehad van een column? Is er een BN'er met wie Angela wél bevriend is? Wie mag er wat haar betreft mee kappen? Dat en nog veel meer check je in de nieuwe editie van Veronica Superguide!

Lees verder