Dennis Storm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis Storm
BN'ers

Transformatie: BNN-icoon Dennis Storm nu bijna onherkenbaar

|
|

Laatste update:

Dennis Storm en Valerio Zeno waren ooit het BNN-duo om in de gaten te houden, maar inmiddels hebben beide jongens zich teruggetrokken uit de tv-media. We bespraken onlangs nog hoe het nu met Valerio gaat, wat is er eigenlijk met de inmiddels onherkenbare Dennis gebeurd?

Na een tv-carrière van 10 jaar - inclusief toppers als Try Before You Die en Proefkonijnen - verliet Dennis Storm vrijwel geruisloos het scherm. Hij had er geen plezier meer in en besloot een andere richting op te gaan. Dat lijkt, jaren later, goed te zijn gelukt.

Leven op Bali

Dennis Storm vertelt een tijd terug aan RTL Nieuws dat hij met zijn vrouw en twee kinderen in een studio in het zuiden van Bali woont. De ruimte is zo'n 32 vierkante meter en ze slapen met z'n allen op één slaapkamer. "We zijn wel op zoek naar een huis waarin de kinderen hun eigen kamer hebben, maar vaak zijn de huizen té groot en slaan we het af. De regel lijkt 'groot huis kleine tuin' te zijn, maar wij willen het juist andersom."

Minimalistische levensstijl

Hij is niet opgegroeid met de minimalistische levensstijl, maar het is wel iets dat op een gegeven moment begon kriebelen. "Sinds mijn twintigste, toen ik mijn eerste reisprogramma maakte, begon ik beetje bij beetje mijn overbodige spullen de deur uit te gooien. In de jaren erna merkte ik steeds meer dat het naleven van het minimalistische gedachtegoed mij een heerlijk gevoel van vrijheid gaf." En die vrijheid stopt hij nu in zijn gezinsleven. "We hebben meer tijd; voor onszelf en voor elkaar. Het weer zit ook niet tegen, dus de kans is groot dat we na school met zijn allen een uurtje in het water liggen of ’s avond met onze voeten in het zand de zon onder zien gaan."

Opvoeding

Zijn vrouw en hij proberen hun kinderen dan ook mee te geven dat het leven niet alleen maar om spullen draait, zo ook met verjaardagen. "Als mijn kinderen jarig zijn, krijgen ze één cadeau. Wil mijn dochter een step, dan krijgt ze een step namens iedereen." Hij wil ze namelijk niet opvoeden als prinsesjes. "Ik ging ooit naar een feestje en dat kind zei toen we binnenkwamen: 'Waar is mijn cadeau?' Iedereen mag daar van alles van vinden, wij doen ons best ze dankbaarheid aan te leren."

Bijna onherkenbaar

Dennis, die inmiddels spijt heeft van zijn vele 3 Op Reis-tripjes, ziet er anno 2022 heel anders uit dan we van 'm gewend zijn. Weg is die korte coupe uit bijna al zijn programma's; enter een lange bos haar!

Lees verder