Ted en Barney

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ted en Barney
Hollywood

Zitten Ted en Barney ook in How I Met Your Father?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

How I Met Your Mother, waar we heel wat wijsheden van hebben geleerd, heeft een prequel gekregen: How I Met Your Father. Een van de grootste vraagtekens bij de fans sinds de aankondiging: Zullen Ted en Barney ook te zien zijn in de nieuwe show?

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de seizoensfinale van How I Met Your Father.

Het stokje overnemen

Nu, jaren later, is het onder andere aan Hilary Duff om het stokje over te nemen van de legen…wait for it…dary sitcom. Sophie (Kim Cattral) vertelt aan haar zoontje hoe ze zijn vader heeft ontmoet, wat gebeurt aan de hand van flashbacks.

Lang wachten

Voor degenen die wachten tot Barney Stinson (Neil Patrick Harris) weer op hun beeldscherm verschijnt in de prequel: jullie kunnen lang blijven wachten. Neil gaf in zijn nieuwsbrief Wondercade, waarin-ie in gesprek ging met Hilary, aan dat een Barney-terugkeer er niet in zit. Ook Ted (Josh Radnor) maakt geen opkomst in How I Met Your Father. Het appartement van Ted en Marshall zit wél in de serie.

‘Unless he’s changed’

In zijn nieuwsbrief uitte Neil zijn zorgen. “Barney's antics, his overt delusions of grandeur, would likely get everyone in trouble. So, unless he's changed his ways or joined a nunnery, not sure if it's in anyone's best interest.”

Troosten

Dat hakt er wel even in… Geen Ted en Barney voor ons, maar we hebben wel iets om je mee te troosten: Robin (Cobie Smulders) zien we wel terug! In de seizoensfinale maakt ze tot iedereens verrassing een appearance.

 

How I Met your Father is nu te zien op Disney+.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder