Tino Martin treedt op bij het Muziekfeest van het Jaar in het ZiggoDome

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tino Martin treedt op bij het Muziekfeest van het Jaar in het ZiggoDome

Tino Martin en Monique Westenberg: hét nieuwe showbizzkoppel?

|
|

Laatste update:

Slaat insta-koningin Monique Westenberg, de ex van André Hazes, een andere volkszanger aan de haak? Volgens weekblad Party ziet mega-ster Tino Martin haar wel zitten.

En mocht cupido inderdaad raak schieten, hebben we een nieuw showbizzkoppel te pakken! Nee, zonder dollen: weekblad Party pleegde een sterk staaltje onderzoeksjournalistiek en kwam tot de (voorbarige) conclusie dat Tino en Monique elkaar misschien wel zien zitten! En dat zullen de volgers van Monique hartstikke tof vinden: die wensen haar alle geluk van de wereld.

Hartjes

En dat zou komen door de hartjes die ze veelvuldig onder elkaars insta-foto's zetten. En ook: het feit dat ze allebei sinds een aantal maanden vrijgezel zijn. Monique's veelbesproken relatie met André Hazes liep spaak en Tino en zijn ex Kimberley gingen uit elkaar. Party somt even fijntjes de gelijkenissen tussen deze twee op: ze zijn allebei dol op honden, komen allebei uit Zuid-Holland en Monique weet door André wel hoe het is om een relatie met een groot artiest te hebben. Nou, 1+1=2!

Reactie Tino

Een bron vertelde Party dat Tino Monique tegenover vrienden omschrijft als ‘een leuke meid’. Hmmmm. Maar, euhm: wat bedoelt hij daarmee? "Ik zeg hier maar even niets over", reageert hij verstandig. "Alles wat ik erover zeg, kan verkeerd worden uitgelegd. Wel kan ik melden dat we allebei erg van dieren houden. Als ik een foto van mijn hond plaats of bijvoorbeeld een nieuwe mand voor hem heb gekocht, dan vindt zij dat soms leuk. Als zij iets van haar hond online zet, dan vind ik dat ook leuk; ik vind dieren gewoon leuk. Maar ik heb Monique nog maar een paar keer gesproken en heb haar al een tijd niet gezien." 

Lees verder