Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, de ex van André Hazes

‘Mijn hart huilt!’ Volgers Monique Westenberg in tranen na 'afschuwelijke beelden'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De altijd openhartige Monique Westenberg zorgt voor tranen bij haar ruim 'n half miljoen instagram-volgers. De ex van André Hazes zette gisteren "afschuwelijke" beelden online en die laten haar fans niet onberoerd.

Recent waren die fans óók al onder de indruk van één van Monique's posts, maar nu is de stemming veel emotioneler. Het gaat om beelden van - je raadt het al - de verschrikkelijke bosbranden in Australië. Talloze sterren besteden daar aandacht aan. Zo ook dierenvriend Monique. Veel volgers geven aan dat ze letterlijk zitten te huilen bij dit filmpje van een koala in nood.

Reacties

Volgens Monique is het nu écht tijd om te doneren. Want: "je kan hier niet naar kijken en géén donatie doen!", zo redeneert ze. Onder haar oproep stromen de reacties massaal binnen. "Nee ik kan dit niet aan.. deze beelden zijn hartverscheurend en pijnlijk", zo reageert Kim Kötter. Ook Britt Dekker steunt Monique met een liefdevolle reactie.

Doneren

Het lijkt er sterk op dat goede doelen ook vanuit Nederland weer een smak geld kunnen verwachten. Monique's post slaat namelijk enorm aan. Tientallen fans geven aan dat ze na haar oproep ook daadwerkelijk gingen doneren. Toch zit er nog een extra hartverscheurend randje aan het filmpje dat Monique deelt. "Helaas heeft deze koala het niet overleefd", zo merken meerdere volgers op.

Lees verder