Zijn The Weeknd en Angelina Jolie aan het daten?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zijn The Weeknd en Angelina Jolie aan het daten?

Zijn Angelina Jolie en The Weeknd aan het daten?!

|
|

Laatste update:

Angelina Jolie en The Weeknd hebben geruchten dat ze aan het daten zijn aangewakkerd, nu ze weer samen gespot zijn. Daily Mail kwam als eerste met foto's van de 46-jarige actrice en 31-jarie R&B-zanger, terwijl ze samen een restaurant in Los Angeles verlieten. Misschien gingen ze daarna wel naar het nieuwe optrekje van The Weeknd, dat hij onlangs kocht van Reinout Oerlemans!

De derde date

Hoewel ze gescheiden van elkaar aankwamen, stapten ze, na 2,5 uur te hebben doorgebracht in het restaurant, samen in de auto. In juni werden de twee ook al samen gespot, toen ze gingen eten in hetzelfde Italiaanse restaurant. Een maand later bezochten ze samen een concert. Het schijnt dat de twee elkaar helemaal hebben gevonden in hun liefde voor Ethiopië.

#thewangelina?

Na haar scheiding van Brad Pitt, zowel privé als zakelijk, is Angelina niet eerder gelinkt aan een andere man. The Weeknd, die eigenlijk Abel Tesfaye heet, was eerder lange tijd samen met Bella Hadid en had ook kort iets met Selena Gomez. Beiden hebben nog niet gereageerd op geruchten dat ze meer zijn dan vrienden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder