Jason Momoa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Momoa

Zien: Jason Momoa deelt ‘mannenmoment’ met James Corden

|
|

Laatste update:

Jason Momoa is de ultieme machoman. James Corden… not so much. Gelukkig is de Aquaman-ster niet te beroerd om zijn maatje op sleeptouw te nemen.

Onweerstaanbaar

Vorig jaar riepen we Jason Momoa nog uit tot ‘the sexiest man alive’. Veel mannen kunnen dan ook nog wat opsteken van deze onweerstaanbare alfaman. Zo ook (en misschien wel vooral) James Corden, de presentator van The Late Late Show. Hij werd op sleeptouw genomen door de DC-acteur voor een zonnige middag vol stoere machoactiviteiten. Maar niet geheel verrassend gaat de Britse talkshowhost dat net iets minder makkelijk af dan zijn woestbebaarde vriend…

Zijspan

Op het programma van de spoedcursus mannelijkheid staan onder meer motorrijden, boogschieten en het leren omgaan met een zweep die niet zou misstaan in de Indiana Jones-reeks. Ondanks deze stoere activiteiten, wordt het testosterongehalte flink gedrukt door James Corden. Zo komt hij niet op de motor niet verder dan de zijspan en verrekt hij bijna zijn pols bij het boogschieten. Maar het geduld van Momoa betaalt zich dubbel en dwars uit: de Brit blijkt een natuurtalent met de zweep… soort van!

Lees verder