Zien: de eerste beelden van Echte Meisjes In de Jungle

Vanaf 9 januari is het dan eindelijk zover, het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle is dan te zien bij Videoland. De eerste beelden beloven veel goeds. Kijk je mee?

Echte meisjes in de jungle
© Videoland

‘Laros? Hoe?!’

Realitysterren Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan in de jungle van Laos de strijd met elkaar aan. Dit doen ze onder leiding van presentator Valerio Zeno. Helemaal terug van weggeweest! Al moesten de meiden wel even op zoeken waar Laos eigenlijk ligt. “Ik dacht bij Portugal?”, zegt Diva (bekend van De Bachelor met Tony Junior). 

Hysterie in de jungle

Duwen, trekken, gillen, bitch fights, huilen en heel veel 'snuggere' opmerkingen, het nieuwe seizoen heeft álles wat je van Echte Meisjes In de Jungle kunt verwachten. In de trailer zie je hoe de gemoederen soms behoorlijk hoog oplopen tussen de reality queens. Dat wordt smullen!

Echte Meisjes In de Jungle

De originele Echte Meisjes-reeks begon in 2011. In de realityserie kwamen allerlei sterren uit andere realityprogramma’s voorbij. Dit legendarische programma leverde onbetaalbare tv-momenten op en we sloten meisjes als (de toen nog relatief onbekende) Britt Dekker, Pauline Wingelaar (Echte Gooische meisjes) en Michella Kox in ons hart.

Niet compleet zonder Michella

Als Echte Meisjes In de Jungle-veteraan kent Michella het klappen van de zweep. Haar lontje is na al die jaren nog steeds een tikkeltje kort en ook in dit seizoen gaat ze, als we de trailer mogen geloven, ons van de nodige drama voorzien. Heer-lijk!

Echte Meisjes in de Jungle zie je vanaf 9 januari via Videoland.