• Echte Meisjes in de Jungle

Valerio Zeno gaat met Echte Meisjes de Jungle in

Valerio Zeno terug bij Videoland

We moesten het vijf jaar stellen zonder Valerio Zeno op de buis en maar liefst tien jaar zonder Echte Meisjes in De Jungle, maar beiden zijn terug, vanaf januari bij Videoland.

Het was toch best legendarische televisie, die ons realityparels bracht als Britt Dekker, Michella Kox en Bibi Breijman. Goed nieuws op deze pakjesavond dan voor alle fans van de 'Echte Meisjes'-serie. En ook oud-BNN-gezicht Valerio Zeno wordt uit de mottenballen getrokken om het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te presenteren. Nostalgie op een toch al nostalgische avond. Wat wil je nog meer?

Valerio Foetsie

Het is typisch zo'n vraag die je op een kringverjaardag voorbij hoort komen na een paar biertjes. Wat is er toch met die Valerio Zeno gebeurd? Die goedlachse jongen die tien jaar lang een van de bekende gezichten van BNNVARA was? Nou, die is terug kunnen we melden. Het is inmiddels vier jaar geleden dat hij en BNNVARA uit elkaar gingen, waarna we nog weinig van hem hoorden. In 2020 kondigde hij nog aan dat hij terug was bij Videoland met een nieuw programma, Out of the Box, waarin hij op zoek ging naar mensen met een sneakerobsessie. We vergeven het je als je die even gemist had. Maar datzelfde Videoland schakelt hem nu dus weer in om met een stel realitysterren de jungle in te trekken.

Echte meisjes uit de Reality

De 'Echte Meisjes'-reeks begon in 2011 met Echte Meisjes in de Jungle, gevolgd door Echte Meisjes op zoek naar zichzelf en ten slotte Echte Meisjes op de Prairie. In die realityseries, destijds uitgezonden door RTL 5, kwamen allerlei realitysterren uit andere realityseries voorbij om het in een competitie tegen elkaar op te nemen. Het was de tijd dat we niet genoeg reality konden hebben tv, dus dit was toen een logisch concept. Zo zagen we een nog relatief onbekende Britt Dekker uit Take Me Out het bijvoorbeeld opnemen tegen Pauline Wingelaar (Echte Gooische meisjes) en Michella Kox (Dames in de Dop). Die laatste zorgde voor een blijvende herinnering aan het programma door op de vuist te gaan met Amanda Balk (De Gouden Kooi).

Terug in de jungle

Haar agressieve houding weerhield de producenten er destijds niet van om Michella nog eens terug te vragen, want ook in het derde seizoen van de reeks zat ze toen. Maar ze is nu weer terug in de reboot. Naast Michella, zien we ook tv-fenomeen Gaby Blaaser en transgenderster Louisa Janssen voorbijkomen. Eerder werd ook al bekend dat Channah Koerten mee zou doen aan het nieuwe seizoen.

Echte Meisjes in de Jungle zie je vanaf 9 januari via Videoland.

Bron: ANP / Veronica Superguide