Zien: Chris Hemsworth speelt gitaar en zingt Johnny Cash als Fat Thor

Veronica Superguide logo
Zien: Chris Hemsworth speelt gitaar en zingt Johnny Cash als Fat Thor

Zien: Chris Hemsworth speelt gitaar en zingt Johnny Cash als Fat Thor

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Avengers: Endgame is nu alweer zeven weken uit dus het is geen spoiler meer om het over Fat Thor te hebben, misschien wel het best bewaarde geheim tijdens de opnames van de film. Acteur Chris Hemsworth heeft in de show van Jimmy Fallon nu beelden vrijgegeven waarop hij ‘in character’ als Fat Thor gitaarspeelt en zingt. En wat zou de gedesillusioneerde dikke Dondergod dan spelen? De Johnny Cash-uitvoering van de deprimerende Nine Inch Nails-klassieker Hurt natuurlijk. Hieronder kun je het zien.

Het refrein “What Have I Become my sweetest friend?” krijgt meteen een hele andere lading als het gezongen wordt door de normaal zo gespierde Hemsworth in zijn fat suit. En ook de volgende regel “Everyone I know goes away in the end” is wel zo sterk van toepassing op het einde van Infinity War en het begin van Endgame dat ze dit eigenlijk zo in de film hadden kunnen gebruiken.

Men in Black-promotietour lijkt vooral om Fat Thor te draaien

De sympathieke Aussie kwam bij Jimmy Fallon's Tonight Show zijn nieuwe film Men in Black: International promoten, maar in de meeste interviews op de promotietour draait het vooral om Fat Thor. Ook bij Graham Norton vertelde Chris uitvoerig hoe iedereen hem wilde knuffelen toen hij in zijn fatsuit rondliep. Sony Pictures vindt het vast niet erg dat dat het bij de promotie van hun nieuwe Men in Black vooral om de Avengers draait, integendeel: de studio doet zelf net zo hard mee door Chris een combo-interview te laten doen met Tom Holland, die Thor’s collega-Avenger Spider-Man speelt.

Lees verder