Tom Holland en Chris Hemsworth nemen elkaar in de zeik in nep-interview

Veronica Superguide logo
Tom Holland en Chris Hemsworth nemen elkaar in de zeik in nep-interview

Tom Holland en Chris Hemsworth nemen elkaar in de zeik in nep-interview

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Sony Pictures zal vast hopen dat hun aankomende Men in Black: International nog een beetje mee kan liften op het succes van Avengers: Endgame dankzij de hoofdrollen voor Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Voor het geval we zouden vergeten dat de Thor-acteur de hoofdrol speelt in deze Men in Black-reboot, heeft Sony een promotiefilmpje vrijgegeven waarin Hemsworth en zijn collega-Avenger Tom Holland (wiens Spider-Man: Far From Home bij dezelfde studio uitkomt) elkaar flink in de maling nemen. Het begint al met de aankondiging op Twitter, waarin Hemsworth zegt dat het filmpje een meet-and-greet met een grote fan is.

“Ze hebben je nu al vervangen met Jake Gyllenhaal”

“Vertel me eens, waarom zit Thor niet in de nieuwe Spider-Man?” zo begint Chris, waarna Tom antwoordt met “We richten ons alleen op de belangrijkste Avengers in deze film”. Maar ook Chris kan er wat van, die beweert nu al een illegale kopie van Far From Home op de rommelmarkt in Bali te hebben gezien. En hij heeft nieuws voor Tom: “Ze hebben je al vervangen met Jake Gyllenhaal.”

Fat Thor is Oscarwaardig

Hemsworth neemt niet alleen zijn interviewpartner in de maling, ook heeft de stoere Aussie er opnieuw geen problemen mee om zichzelf op de hak te nemen. Zo doet alsof hij ervan overtuigd is dat hij met zijn rol als de Big Lebowski-achtige dikke Thor in Avengers: Endgame een Oscar binnen gaat halen. “Ik liet me expres zo gaan. Dit was mijn poging een Oscar te winnen. Ik heb 'm volgensmij al binnen, ik heb vast plaats gemaakt op de schoorsteenmantel.”

Men in Black: International verschijnt op 20 juni, Spider-Man: Far From Home volgt twee weken later op 4 juli.

Lees verder