Sony onthult eerste trailer Men In Black International

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sony onthult eerste trailer Men In Black International

Sony onthult eerste trailer Men In Black International

|
|

Laatste update:

Na Thor: Ragnarok bundelen Chris Hemsworth en Tessa Thompson opnieuw de krachten in Men in Black International. Zojuist verscheen de eerste trailer online!

Mol

Komend voorjaar moeten de Men in Black opnieuw in actie komen om de aarde te beschermen tegen buitenaards gespuis. Maar hun missie komt in groot gevaar wanneer blijkt dat er een mol in hun organisatie zit. Om erachter te komen wie het voortbestaan van de mensheid op het spel zet, moeten Agent H en Agent M een speurtocht op touw zetten die hen over de hele wereld brengt!

Oscarwinnaar

Men in Black International is het vierde deel in de reeks. Oudgedienden Will Smith en Tommy Lee Jones hebben plaatsgemaakt voor Chris Hemsworth en Tessa Thompson. Zij streden eerder al zij aan zij in de Marvel-kraker Thor: Ragnarok. Ook in de bijrollen herkennen we genoeg aansprekende acteurs, waaronder tweevoudig Oscarwinnaar Tessa Thompson (Love Actually) en Liam Neeson (Taken). F. Gary Gray tekende voor de regie. Hij bewees met Fast & Furious 8 al dat hij prima uit de voeten kan met vlotte actiefilms gevuld met een cast van topacteurs.

Men in Black International draait vanaf juni 2019 in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder