Disenchanted

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Disenchanted
Disney/Pixar

Zien! Amy Adams en Patrick Dempsey in eerste trailer van Enchanted-vervolg

|
|

Laatste update:

We kunnen weer bijna wegzwijmelen bij het sprookjesachtige avontuur van Enchanted. Disney deelt de eerste trailer van Disnenchanted tijdens de Disney D23 Expo en we zien Amy Adams én Patrick Dempsey weer samen schitteren in het vervolg op de populaire Disney-film. 

Er keren weer genoeg oude gezichten terug voor het vervolg op Enchanted. Zo zien we in de eerste beelden dat ook Idina Menzel en James Marsden terugkeren voor hun oude rollen. Amy Adams hoopte al een tijdje op de comeback van haar karakter Giselle en ook Patrick Dempsey (McDreamy in Grey's Anatomy) is blij met de terugkeer: ''Het was fantastisch om na 14 jaar opnieuw samen te komen.'' Dat vertelde de acteur in 2021 aan Variety. Ook maakte Disney de officiële releasedatum bekend; op 24 november kunnen we genieten van het tweede deel op Disney+!

Verhaal

Disenchanted gaat -net als de tijd die verstreken is na de eerste film- na 15 jaar verder. Giselle en Robert (Patrick Dempsey) laten het drukke New York achter zich en verhuizen met hun kinderen naar de rustige buitenwijken. Daar zien ze oude vrienden (en geliefden) Prins Edward en zijn vriendin Nancy weer, die een uitstapje maken vanaf de sprookjeswereld. En uiteraard: er zal het een en ander gebeuren waar Giselle zich uit moet redden... 

Eerste deel

In de originele film Enchanted uit 2007 -die deels geanimeerd en deels live-action is- staat Giselle (Amy Adams) op het punt te trouwen met haar prins wanneer het noodlot toeslaat. Ze moet weg uit het geanimeerde koninkrijk Andalasia en belandt in het drukke New York. Daar ontmoet de prinses Robert (Patrick Dempsey) en raakt ze bevriend met zijn jonge dochter. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder