Ziek! Escape-room in stijl van Saw nu open

Veronica Superguide logo
Ziek! Escape-room in stijl van Saw nu open

Ziek! Escape-room in stijl van Saw nu open

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is bekend dat Escape Rooms alweer een paar jaar een trend zijn waar niet aan te ontsnappen valt. In Las Vegas kun je nu echter naar een Escape Room geheel in de stijl van Saw. We hadden je in januari al gewaarschuwd dat deze er zou komen, maar nu is deze zieke attractie ook officieel geopend.

Levensechte ontsnappingservaring

Deze gloednieuwe toeristische trekpleister heeft de zegen van filmstudio Lionsgate gekregen en mag zich zodoende de Officiële SAW Escape Room noemen. (Zijn er dan soms ook nog onofficiële varianten?) De website belooft een levensechte ontsnappingservaring met meerdere kamers, die de zieke spelletjes van seriemoordenaar Jigsaw tot leven brengen. Als lokatie is ook nog heel gezellig gekozen voor een oude vleesfabriek. De SAW Escape room zegt de grootste Escape Room ter wereld te zijn, dus nog minder kans dat je ooit nog uit dit gebouw ontsnapt.

Heelhuids of gehavend?

Deelnemers krijgen zogenaamd een rondleiding door de duistere fabriek, waarna ze gevangen worden gezet door Jigsaw en zijn handlangers. Alleen door goed samen te werken kunnen gasten er nog heelhuids (of juist gehavend) uitkomen. Het is nog niet bekend of deelnemers ook echt ledematen moeten gaan afhakken om hun bezoek nog levend na te kunnen vertellen.

Fijne verjaardag!

De Saw Escape Room biedt ook speciale pakketten aan voor Verjaardagsfeestjes (fijne verjaardag! Het zal je laatste zijn!), Vrijgezellenfeestjes (zo'n trouwring wordt lastig als de bruidegom geen linkerhand meer heeft) en Team Building (Moet je nu voortaan je hand eraf hakken om de held op het personeelsuitje te worden?).

Lees verder