Lionsgate opent doodenge SAW-escape room

Veronica Superguide logo
Lionsgate opent doodenge SAW-escape room

Lionsgate opent doodenge SAW-escape room

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Heb jij roestvrijstalen zenuwen? Gigantische ballen? Of komt angst simpelweg niet voor in jouw woordenboek? Wellicht wil je je dan een keer wagen aan The Official SAW Escape Experience.

Why?

'Doodeng' is wat dit betreft een understatement. In deze 'experience' wordt er namelijk een SAW-sausje over het bekende escape room-concept gegooid. Je wordt gedropt in een verlaten slachthuis en moet je al puzzelend een weg weten te banen door een hele rits horrorkamers. Doe je niet wat spelmeester Jigsaw zegt, dan wordt je op bloederige wijze uit het spel gezet.
Lionsgate opent doodenge SAW-escape room

The SAW Escape Experience

Overigens gaat het hier niet om een lullig kamertje, maar een heus gebouw. The Official SAW Escape Experience is daarmee de grootste escaperoom ter wereld. Wat je allemaal te wachten staat? Daar kun je maar op één manier achter komen.

Moet je overigens wel voor naar Las Vegas, want daar staat dit hartverzakkende schouwspel. Enfin, kaarten koop je op de website van SAW Escape Room.

SAW

SAW is één van de meest succesvolle horror-franchises aller tijden. De acht films zijn goed voor een kleine half miljard dollar. De meest recente SAW-film, Jigsaw, leverde 38 miljoen dollar op.

Lees verder