Zachary Levi: “Opnames voor Shazam! 2 al in 2020”

Veronica Superguide logo
Zachary Levi: “Opnames voor Shazam! 2 al in 2020”

Zachary Levi: “Opnames voor Shazam! 2 al in 2020”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor DC-fans: opnames voor het vervolg op de superheldenkomedie Shazam! beginnen volgens hoofdrolspeler Zachary Levi vermoedelijk al in de loop van 2020. Dat zou dus betekenen dat de film zelf al in 2021 kan uitkomen. Twee maanden terug hadden we bij de aankondiging van deze sequel nog uitgerekend dat het tot 2023 ging duren voordat Shazam! opnieuw de bioscopen in zou vliegen. Dat blijkt dus erg mee te vallen!

Opnames volgend jaar rond deze tijd

In een interview met AP News liet Levi weten dat hij verwacht dat de opnames voor Shazam 2! (of wordt het dan Shazam! 2; waar moet dat uitroepteken naartoe??) zo tegen het eind van het voorjaar of het begin van de zomer zullen beginnen. Rond deze tijd volgend jaar dus. Warner en DC laten er dus geen gras over groeien, ook al is de film dan misschien ondanks de juichende recensies niet zo'n grote hit geworden als was gehoopt.

Frans Bauer

Shazam! heeft tot nu toe wereldwijd 363 miljoen opgebracht, wat vandaag de dag nou niet echt zo geweldig is voor een comic book-film. Het budget lag echter rond de 90 miljoen, wat een regelrechte habbekrats genoemd mag worden voor een blockbuster anno 2019. Daarmee heeft de vrolijke superheld toch genoeg geld binnengeharkt om een vervolg te waarborgen. Mocht je in dit vervolg trouwens toevallig straks Frans Bauer voorbij horen komen, dan is dat helemaal onze schuld. Graag gedaan.

Lees verder