Carlo Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard

YouTuber verwijdert beschuldigingen over Carlo Boszhard

|
|

Laatste update:

YouTuber Bram de Wijs claimde in de nieuwe aflevering van zijn online-serie Gaytalk dat Carlo Boszhard hem ooit ongewenst betastte. Vandaag viel het Mediacourant op dat een aantal van die berichten, waarin hij de presentator beschuldigd, offline heeft gehaald. Zijn recente video’s met dezelfde beschuldiging staan nog wel online.

Het gaat om een aantal uitspraken op social media over Carlo. Onder andere tweets als “Kinderen voor Kinderen heeft niet gewonnen en Carlo Boszhard heeft over m’n bil geaaid??? ??" en de reactie op een tweet van Tim Hofman “Sowieso echt leuk als je iemand hebt om mee naar dingen toe te gaan i.p.v. dat Carlo Boszhard die ongevraagd je bil betast je meeste actie in weken is”, heeft de YouTuber verwijdert. Bram de Wijs schreef de berichten vorig jaar al.

‘Gadverdamme, hoe haalt hij het in z’n hoofd?’

In de video, die nog wel online staat claimt Bram dat Carlo met zijn hand om de jongens bil heen ging: “Hij gleed er heel goor overheen, terwijl ik er gewoon stond.”  

Niet de enige beschuldiging

In de comments onder het YouTube-filmpje deelde iemand anders een soortgelijk verhaal over Carlo. "Hij legde toen ook z’n hand op een typische manier op m’n onderrug, waar ik een gek gevoel bij kreeg."

Bram heeft een reactie hierop ook verwijderd. Dit schreef hij: “De achteloze manier waarop hij het bij mij deed gaf me ook de indruk dat hij dit vaker doet en er altijd mee wegkomt. Dat is ook wat me achteraf zo kwaad maakte: die houding van ‘ik ben beroemd dus ik zit aan je als ik dat wil’. ?”

RTL heeft aangegeven niet op de geruchten te willen reageren. Ook Carlo is stil op social media.

Lees verder