Carlo Boszhard, Ruben Nicolai, column

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carlo Boszhard, Ruben Nicolai, column

YouTuber claimt: ongewenst betast door Carlo Boszhard

|
|

Laatste update:

Update: YouTuber verwijdert beschuldigingen over Carlo Boszhard.

Origineel bericht

YouTuber Bram de Wijs claimt in de nieuwe aflevering van zijn online-serie Gaytalk dat Carlo Boszhard hem ooit ongewenst betastte. Het gebeurde volgens Bram achter de schermen bij het Televizier-gala.

"Tijdens de Televizier-uitreiking had ik een vervelende ervaring met Carlo Boszhard", vertelt de YouTuber. "Hij stak zijn hand om mijn bil heen en gleed er heel goor overheen, terwijl ik er gewoon stond."

'Gadverdamme'

Op het moment zelf dacht Bram nog "wow, Carlo Boszhard zit aan m’n bil", maar later kwam toch wel een soort shock. "Maar achteraf dacht ik: gadverdamme, hoe haalt hij het in z’n hoofd?"

Nog meer verhalen

In de comments onder het YouTube-filmpje deelt nog iemand een soortgelijk verhaal over Carlo. Ene Gerrit claimt dat de RTL-presentator hem ook betastte. "Hij legde toen ook z’n hand op een typische manier op m’n onderrug, waar ik een gek gevoel bij kreeg." Deze Gerrit kreeg bijval van Bram, die op zijn comment reageert. "De achteloze manier waarop hij het bij mij deed gaf me ook de indruk dat hij dit vaker doet en er altijd mee wegkomt. Dat is ook wat me achteraf zo kwaad maakte: die houding van ‘ik ben beroemd dus ik zit aan je als ik dat wil’", aldus Bram.

YouTuber claimt: ongewenst betast door Carlo Boszhard

Reactie Carlo Boszhard?

Het filmpje staat sinds 11 september op YouTube en is eerder vandaag ontdekt door Mediacourant. We kennen het verhaal nu natuurlijk slechts van één kant, want Carlo Boszhard zelf heeft er nog niet op gereageerd. 

Lees verder