Youp van t Hek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Youp van t Hek

Zieke Youp van ’t Hek reageert voor het eerst na corona-diagnose

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het management van Youp van 't Hek maakte gisteren bekend dat de cabaretier besmet raakte met het coronavirus. Nu komt hij - vanuit het ziekenhuis - met een eerste, geruststellende reactie.

Youp voegde zich gisteren helaas bij een steeds langer wordende lijst met bekenden die ook het coronavirus opliepen. Vanuit zijn ziekenhuisbed vertelt Youp hoe het nu met hem gaat.

Status

"Uit mijn ziekenhuisbed kan ik melden dat ik na een donkere periode op de weg terug ben", zegt hij in gesprek met het AD. "Ik leef mee met mijn vele medepatiënten, wens hen alle kracht en sterkte en maak mijn diepste buiging ooit voor alle mensen in de zorg. Ik heb hun betrokkenheid en keiharde werken met eigen ogen kunnen zien. Laten we met zijn allen duimen voor een goede afloop!"

Hartklachten

Het is niet bekend hoe of wanneer Youp het coronavirus opliep. Wat we wel weten: de 66-jarige cabaretier valt binnen de zogenoemde risicogroep die extra hard geraakt kan worden door het coronavirus. Zo kampte Youp in het verleden al met hartklachten en werd hij in november vorig jaar zelfs onwel op het podium van het Oude Luxortheater. Hopelijk herstelt hij snel!

Lees verder