De volgende Bandersnatch staat klaar: You vs. Wild met Bear Grylls

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De volgende Bandersnatch staat klaar: You vs. Wild met Bear Grylls

De volgende Bandersnatch staat klaar: You vs. Wild met Bear Grylls

|
|

Laatste update:

Het is weer tijd voor lastige keuzes! Netflix heeft vandaag namelijk bekend gemaakt binnenkort met een nieuwe interactieve serie à la Bandersnatch te komen. In You vs. Wild is het aan jou om te zorgen dat survivalexpert Bear Grylls zijn avonturen overleeft. Of nou ja, in ieder geval zonder kleerscheuren doorkomt.

You bepaalt het lot van Bear Grylls

Volgens Variety wordt You vs. Wild een achtdelige serie, waarin jij als kijker elke aflevering het verloop bepaalt. Steek je een bevroren meer kruipend over? Of doe je er beter aan stapvoets te lopen? In de hoofdrol zien we Bear Grylls, die laat weten super trots te zijn op de interactieve Netflix-serie. Volgens hem geeft het mensen de kans om de wereld op een unieke manier te verkennen, namelijk vanuit zijn wandelschoenen! De survivalexpert kun je onder meer kennen van zijn programma Running Wild.

Een succesvol experiment

Netflix kondigde You vs. Wild aan tijdens een panel over de toekomst van storytelling. Netflix laat weten dat dit soort interactieve verhalen eigenlijk slechts nog in de kinderschoenen staat. De streamingdienst begon in 2017 met experimenteren. Puss in Book: Trapped in an Epic Tale en Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile waren daar het eerste resultaat van. Inmiddels kun je ook je eigen verhaal bepalen in Minecraft: Story Mode en de speciale Black Mirror-aflevering Bandersnatch. Of You vs. Wild met Bear Grylls net zo succesvol wordt als deze laatste mogen we vanaf 10 april zelf gaan bepalen op Netflix.

Lees verder